Är sommaren här?

Den här helgen har varit väldigt nyttigt och nödvändig för mig på många sätt. Jag vill inte skriva mycket om det nu, jag är rädd för att öppna dörren in till känslorummet och brista, men jag är inne i en tuff period. Och jag menar inte bara tuff som i extrem stress i skolan utan även i själen, i sinnet. Jag har varit det ett tag men tvingat bort det eftersom det är så lite tid kvar av skolan och jag måste hålla hela vägen ut. 
 
I alla fall, helgen har bestått av för lite plugg men desto mer påfyllning av det jag behövde, energi, sol och kärlek. Jag var med hos mormor och fikade i lördags, jag har läst i min bok, köpt massa fina blommor och planterat dem på balkongen, fyllt frysen med 10 kg kött, kollat på Mackans match, solat, sovit ut och andats. Ångesten kryper på när plugget ligger orört men jag fokuserade riktigt bra förra veckan och var värd att ta två dagar ledigt, det kommer lösa sig. På ett eller annat sätt gör det ju alltid det och nu fick jag istället umgås med min fina sambo lite mer och rå om oss utan att ständigt ha plugget i bakhuvudet. 
 
Matchen gick dock inge vidare i helgen men då får vi helt enkelt ta nya tag till nästa helg! Jag kommer åka själv upp till Örebro för att kolla när de spelar men det gör mig inget, då får jag lite tid att plugga på i pausen och kanske lite under matchens gång också så det blir en win win situation i alla fall! 3 tentor kvar, sen är det sommarlov! 8 dagar - håll ut!! Föresten, sol och värme har anlänt till vårt kära land, kan det vara sommarn kanske?!
 
/match, lite av blommorna på balkongen och sommarskorna är framme!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback