Kristallsjukan?

Förra veckan vaknade jag peppad och glad och tog på mig träningskläder och åkte till gymmet, körde ett svettigt pass, köpte med mig en räksallad efteråt och åkte till mamma och pappa och drog på mig bikini och lade mig i solen. Jag hade en riktigt härlig och go dag och kände att livet liksom lekte. Varje gång man har en sån där dag då allt bara klickar känns det som att livet leker och man är oövervinnerlig och det var verkligen en sån känsla den dagen. 
 
Morgonen efter vaknar jag runt 7 och ska gå upp på toa, när jag reser mig i sängen säger jag till Mackan (som hade försovit sig, ooops!) att jag kände mig lite yr, så jag satt kvar i sängen när han gick upp. Jag gick upp och när jag väl satt på toa (detaljer, haha) kände jag att allt bara gungade omkring mig och jag blev svettig, vit i ansiktet och alldeles svimfärdig. Mackan hämtade saft och banan som jag fick i mig men sen ledde han mig tillbaka till sängen för allt fortsatte snurra. Sen låg jag där i 2 dagar, den 3:e dagen flyttade jag mig till soffan och låg där hela dagen och sen efter det kunde jag börja röra mig lite mer utan att må illa och gunga alldeles för mycket. Vårdcentralen sa (och jag misstänkte) att det kunde vara kristallsjukan men eftersom det inte blev värre utan efter 3:e dagen hela tiden blev bättre behövde jag inte gå och träffa någon läkare. 
 
Det är väl inte det värsta jag varit med om (hårdhudad tjej) men nästan för det var FRUKTANSVÄRT och HEMSKT på ALLA sätt!!! Så fort jag lyfte huvudet från kudden gungade allt och kroppens slungades liksom bakåt. Jag hade ingen kontroll på mina rörelser och när jag skulle på toa första dagen fick Mackan leda mig dit och tillbaka till sängen medans jag HELA TIDEN blundade för att inte spy och gunga omkull. HUWA! Det var så himla jobbigt men nu är det nästa över (1,5 vecka sen det kom) och jag känner mig bara lite ostadig ibland och huvudet kan slungas lite när jag vänder mig om i sängen. Men asså cred till ALLA som tar sig igenom Kristallsjukan för det var hemskt!! Och alla blickar man fick ute var ju sådär, haha, alla trodde ju att man var skitfull som vinglade omkring... hehe..
 
/typ såhär kändes det! ;-)
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback