Födelsedagskalas, tipspromenad och mormor

I veckan som gick fyllde Alva 6 år och igår var vi i Motala för att fira henne! Hon fick en massa paket som hon blev glad och nöjd över och så lekte kusinerna i full rulle som vanligt! Alva är Iris stora idol och hon följer varenda steg sin äldsta kusin tar. Det är roligt att se, de kommer säkert få ett alldeles speciellt band ihop i framtiden de två! 
 
Idag har vi gått tipspromenad med mamma och pappa, det har blivit en söndagstradition nu och det är mysigt. Idag hängde familjen i Taberg med också och efter det åkte vi hem till mamma och pappa och käkade lunch innan vi for vidare till mormor. Det kändes skönt att se henne idag, det är det alltid i och för sig men idag såg hon glad ut, och pigg framför allt. Vissa gånger man är där se hon så trött, sliten och nedbruten ut men idag skrattade hon, åt bra och såg pigg ut för att vara hon. Det behövde jag verkligen idag! 
 
När jag kom hem därifrån satte jag mig vid datorn och spelade Sims. Mackan var iväg på träning och jag behövde verkligen få tänka på något annat än mig själv och livet. Ibland är det bara för svårt... När han kom hem en stund senare käkade vi kvällsmat och satt och pratade länge vid köksbordet. Så tacksam och glad över att få leva med honom, nu har jag lite ny energi inför den här veckan som innehåller plugg, ledighet, bio och middag med Carro och sen vännermys i helgen! Toppen :)
 
/kalastjejer!
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback