Frukost med Carro

I lördags, innan jag blev sjuk, träffades jag och Carro nere i stan på Espresso house och käkade frukost tillsammans. Jag fullkomligt älskar EH och hänger gärna där så mycket som möjligt, hehe. De har goda drycker, god mat och fantastiskt fika så vad kan man klaga på? Miljön är skön också och musiken bra så yes, ett toppenställe. Dock rekomenderar jag EH på A6 alla dagar i veckan, de har bäst utbud, bäst personal och bäst plats. Så, nog rejvat om det! 
 
Jag tog en levain med mozzarella och en vit chokladdryck till det och sen satt vi där ett par timmar och pratade innan vi tog en repa på h&m. Det var skönt, och bra att få lite tid ihop och prata om saker och ting. Alla relationer behöver vårdas, så enkelt är det. Hur som haver, det var en jättemysig förmiddag och efter att vi hade sagt hej då till varandra åkte jag hem till mamma och pappa och hängde där en stund. Käkade sopplunch vilket alltid är så himla underskattat men jättegott! Jag hann och träffa mina bröder och Iris också så det var riktigt lyckat! 
 
Efter det åkte jag och handlade och sen for jag hem för att städa lite och baka en kanelbullekladdkaka som vi skulle ha som efterrätt till kvällens middag då vi fick gäster i form av svärmor, svärfar och Mackans mormor. Puuuuh alldeles för lång mening för korrekt svenska. Kvällen var jättebra ända tills jag blev sjuk så det var lyckat! Vi käkade tacowraps och jag tog en tog mugg med thé när vi väl satt i soffan sen. Mysigt!
 
/mysfrukost med bästa vännen
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback