Min fina fina vän!

Och idag är det då lördag! Frukosten hemma hos Josefina var supermysig och det var verkligen såå himla kul att träffa henne igen och få prata i några timmar! När jag började jobba på IKEA för 6 år sen trodde jag aldrig att jag skulle lära känna en vän för livet men det har jag verkligen gjort i henne! Hon är toppen!
 
Efter det hämtade Mackan upp mig och så åkte vi till Ljungarum och gick ut med Smilla och Herkules. Smilla fick som vanligt gå lös och det gick hur bra som helst. De nosade på varandra såklart och nån gång sa Smilla ifrån lite men det är ändå så himla kul att få se hur Smilla agerar och beter sig i sällskap med andra hundar. Vi känner ju ingen som har hund som vi umgås med (svärföräldrarnas hundar funkar inte) så hon får ju alltid vara själv och få all uppmärksamhet. Får hoppas att nån kompis skaffar hund snart (*host Carro host*) så Smilla får en kompis ;-)
 
Vi har även hunnit med en sväng på stan i eftermiddag. Mackan letade jeansshorts men hittade inga bra och jag behövde trekvartslånga tights till lite kyligare dagar. Däremot fick bae med sig en jacka hem ifrån XXL, snygg som bara den! Nu kollar vi på fotbollen och efter det ska vi nog ut och cykla en sväng verkar det som och ikväll blir det goe-mat och gladiatorerna på tv. Vi skulle grilla först men sen blev vi lite lata så vi tänker köpa käka ifrån Samboosak istället. Vi skulle köpt det igår men det gick inte att komma åt en enda parkering i stan på grund av marknaden så vi skippade det helt enkelt. Kommer bli mumsigt!
 
Såhär glad blev jag av att träffa Josefina idag!
 Kommentarer

Bästa du! Jag är så tacksam över att få ha dig som vän älskade du!


Kom ihåg


Trackback