Typiskt söndagsgöra

Det är söndag och dagen började med sovmorgon till över 9.00! Jag var såå trött imorse och hade inte sovit jättebra. Vaknat flera gånger inatt av magknip och förmodligen inte sovit särskilt djupt och avlappnat då heller så det kanske inte är så konstigt. Kan se ett mönster i dålig sömn de senaste veckorna och det förklara nog varför jag är så himla trött på morgnarna. På vardagarna är det inga problem att gå upp men på helgen är det precis som att kroppen slappnar av och tar igen all trötthet den har tryckt undan i veckan. Jaja, det vänder nog!
 
Annars har vi gjort typiskt söndagsgöra idag. Som vanligt åkte vi och handlade i förmiddags och sen när vi kom hem spelade Mackan lite och jag läste ut min bok. Läser ju HP-serien nu och det är bara att börja på nästa bok i veckan! Sen har Mackan varit iväg på träning och efter det skridskor så hela eftermiddagen och kvällen har jag varit själva hemma och bara lagat massa matlådor, tvättat, slagit in julklappar, varit ute med Smilla och vilat. Mår inte så bra och hoppas verkligen att det går över med lite sömn. Kroppen gör ont, jag fryser hur mycket jag än tar på mig och så dunkar det i huvudet. Så jobbigt. Jag sov lite i soffan innan och fastän det inte hjälpte var det skönt att vila och blunda lite.. 
 
Nu blir det snart midnattsol på tv och sen slumra! Den här helgen har verkligen varit toppen med bebisgos, shopping på stan och Orupshow med mamma! M a g i s k t !
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback