Stockholm med bästis

Förra helgen var jag och Carro i Stockholm lördag-söndag och gjorde staden osäker! När vi kom dit tog vi tunnelbanan in till gamla stan och gick runt där litegrann för att sen sätta oss på Vapiano och käka. Vilket var en helt ny upplevelse för mig men oj så trevligt ställe och god mat dom hade! Efter det gick vi hela dagen på stan och shoppade, vädret var på vår sida och tillkvällen köpte vi räkmacka och åkte ut till Ulrikdals slott och satte oss i solen och åt kvällsmat. Så himla mysigt! Tillbaka på hotellrummet åt vi chips och dipp och hade en skön och mysig kväll. Det var en fantastisk första dag i huvudstaden med bästis!
 
På söndagen åkte vi ut till Drottningholms slott och gick två guidade turer. Först den "vanliga" och sen var det även en speciell mer inriktad på Hedvid Eleonora som vi fick gå privat på då det inte var några fler anmälda. Gissa om vi blev glada då? Lyckan var total! En privat gudidad tur på slottet, åh! 
 
Efter Drottningholm for vi ut till Täby C och shoppade lite till, och åt lunch innan vi bestämde oss för att vår helg i storstan var över och vi satte oss i bilen och åkte hem. Oj vad trötta vi båda två var sen efter denna grymma helg! Tack bästis för en superfin helg, det behövde jag! Puss!
 
 


 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback