Det här är till dig Stefan.

Igår förlorade vi en legend här i Jönköping. Stefan Liv tvingades lämna jorden alldeles för tidigt efter en flygkatastrof i Ryssland. Livet vänder sig upp och ner på en sekund och inget blir sig någonsin likt igen. Det är så oerhört svårt att ta in detta och förstå vad som faktiskt har hänt. Många tårar har fallit nerför min kind det senaste dygnet och jag tänker och sänder alla styrkekramar jag har till Stefans fru och två små söner. Ingen människa i världen ska behöva gå igenom något sånt här. Någonsin.

Hela Jönköping och Sverige är i stor sorg just nu. Alla saknar vi redan vår charmige, duktige och underhållande kille, hockeymålvakt, idol, make, pappa, släkting och kompis. Igår var vi uppe vid arenan och tände ljus, fällde några tunga tårar och gav Stefan våra hälsningar. Han kommer aldrig försvinna härifrån, han är så otroligt stor och betydelsefull för många många människor, inklusive mig. Han har satt avtryck i mig med sin humor, sina sjuka räddningar och sitt sätt att vara lagkamrat och människa. Det gör så fruktansvärt ont i mig att detta har hänt och jag hoppas att Stefan kan se oss här nere på jorden och på något sätt uppskatta oss alla och förstå hur omtyckt han är, att han aldrig kommer glömmas bort utan hedras för all framtid.

Jag tror att Stefan dansar med oss i himlen, för han är den typen av människa och lagspelare, han sviker inte sina fans! På samma sätt som vi aldrig skulle svika honom. Tröjan ska upp!
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback