Att sammanfatta sommaren är svårt - men roligt!

Sommar 2009. Vilken sommar. Vilka känslor. Vilka upplevelser. Varning för alldeles för långt inlägg men den här sommaren har varit kanon på flera olika sätt och bara måste sammanfattas :)

Vår vackra årstid sommar började med att jag tog studenten! Det var en alldeles sjuk dag. Något som jag aldrig har upplevt innan, känslor jag inte trodde fanns och glädje som jag trodde var omöjlig att uppnå bara öste över mig! Hela dagen var kanonbra och fastän det regnade till och från så gjorde jag och mina klasskompisar detta till en dag att alltid minnas! Champagnefrukost, utspring, förfest och sedan fullt ös hela natten var utöver det vanliga och kommer aldrig glömmas. En fantastiskt bra start på sommaren helt enkelt - nästan för bra ;)

Jag fick tillbaka kontakten med en "barndomskompis" vilket har känts oerhört bra och vi har haft så himla roligt den här sommaren. Sanna baby. Vi har väl gjort i stort sätt det mesta man kan göra.. Drink på piren, utgångar, fest hemma, vinkvällar, shopping, slappat och snackat om livet öer en cola och godispåse och mycket mer! Känns så himla roligt att vi har börjat umgås igen och nu i efterhand förstår jag inte varför vi gled isär.. Kanske för att man valde att testa olika vägar i livet men nu när vi väl funnit oss själva visade det sig att vi landade på samma slutstation iallafall. Grymt härligt ♥

Jag och min kära pojkvän har fått testa på sambolivet! När mamma och pappa var på semester fick jag och Mackan leva som ett riktigt par och ta han om diverse hemmasaker :) Allt gick så bra. Vi var som ett gift par samtidigt som unga rebeller. Vi storstädade huset och lagade ordentlig god mat, samtidigt som vi festade och söp ner varandra och huset (?), åt skräpmat och lät skräpet ligga framme och givetvis sov vi halva dagarna (bara ibland). Vi belv väl egentligen bara ännu mer säkra på att vi vill ha en egen lya och det inom en snar framtid ;) love you!

Det blev en heldag på Kolmårdens djurpark med min kusin och Anna, Mackans lillsyrra. Det ar en av sommaren varmaste dagar med knallblå himmel och sjukt varma solstrålar. Vi åt god mat, drack massa god dricka, kollade och fotade djuren och både jag och Mackan var grymt nöjda med dagen. Kände oss som riktiga lekledare och när i såg hur Anna och Julia trivdes och hade roligt var det en skön känsla i kroppen. Just att umgås lite mer med min lilla (?) kusin betyder också mycket...

Vädret den här sommaren har inte varit det bästa. Snarare tvärtom, skit! Men de få soliga dagar man har fått, och som man då har legat på beachen och glassat har varit fantastiska! En utav dem bästa var helt klart när jag och Carro åkte till Vättern och låg där en heldag med massa sol, sallad, jordgubbar och vatten :) Blev en del bad i sköna Vättern och vi hann gå igenom hela snackregistret den dagen! Det är sånna sommardagar som man bara vill stanna kvar vid och aldrig ska ta slut..

Den enda veckan på sommarn som har varit planerad för mig var när Ingela var här. Och låt oss förklara. Ingela är mammas faster, men hon är bara stra över 50. Ja, det skiljer många år på min morfar och henne och därför brukar vi alltid säga att det är min faster. Hon känns som min faster och hon betyder så mycket för mig. Den här sommaren var vi på glasbruksresa vilket var en utav de bästa dagarna på länge. Vi åt på mysiga café, hade sena pratkvällar här hemma, shoppade en massa och hade sådär sommarroligt!

Jag hade problem med jobben. Jag har min extraanställning på M** men eftersom det har varit så himla mycket strul där har jag mått dåligt, fått tänka om och ta tag i jobbsökandet på nytt! Och efter ett tag resulterade det sig i ett nytt jobb. Viserligen extra där också men garanterat 25% iallafall och det är en oerhört skön trygghet! Jag trivs skitbra på stället och har en toppenchef! Bättre kan det inte blir.

Som ni ser, om ni har orkat läsa, så har jag egentligen inte gjort så jättemycket den här sommaren. Inga utlandsresor, inte ens semester i Sverige. Men det har varit en utav mina bästa sommrar någonsin ändå. Bara det att jag tog studenten var helt otroligt! Jag har inte behövt stressa den här sommaren för att hinna med fler saker, jag har inte haft någon ångest för att skolan ska börja och det har gjort min sommar perfekt! Att kunna ta dagen som den kommer och inte behöva planera någonting. Det är verkligen sånt jag uppskattar. Vill jag resa i höst så kan jag göra det, mitt jobb tillåter det och jag har ingen skola som står i vägen.. livet leker!
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback